Kreativt sex med en strap-on

Med hjälp av en strap-on kan du spänna på dig en dildo och ha händerna fria till annat härligt. Sexleksaken används i regel till vaginalt och analt sex. Den är till för alla kön och kan användas såväl i par som i grupp.

Vad är en strap-on?

En strap-on är en sele som du fäster runt höften och som vanligen har en eller två dildos. Det finns varianter med exempelvis g-punktstimulator. Eftersom sexleksaken sitter fast på kroppen kan händerna användas till att smeka och penetrera partnern. Strap-ons finns i alla tänkbara storlekar och former, och är därmed kreativa sexleksaker.

Hur fungerar strap-ons?

Det är just selen som utmärker en strap-on. Den är enkel att ta på sig runt höften och har i de flesta fallen en dildo eller liknande längst fram. Precis som med dildos finns olika former och funktioner, såsom vibration. Kvinnor kan praktiskt nog få en penis och män en form av penisförlängning, om så önskas. Det finns nämligen strap-ons med ihåliga dildos som man trär på penisen.

Vad bör du tänka på?

När du använt din strap-on dildo är det viktigt att du rengör den efteråt. För en ännu skönare upplevelse kan du använda glidmedel under sexet. Om dildon är gjord i silikon ska du först och främst använda ett vattenbaserat glidmedel. Se till att ha vibratorn laddad!

Lämna en kommentar